ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

I. Предмет політики конфіденційності

Дана Політика конфіденційності поширюється на інформацію, яку Виконавець одержує від користувачів через Сайт. Персональні дані необхідно надавати лише для доступу до деяких функцій і послуг Сайту, наприклад до онлайн-курсів.

Якщо Користувач не використовує такі функції або послуги на Сайті, збирається тільки інформація, яка не дозволяє ідентифікувати користувача і є знеособленими даними: наприклад, список переглянутих веб-сторінок.

Для доступу до деяких інших функцій Сайту, Користувачеві необхідно надати інформацію, яка дозволяє його ідентифікувати (далі - «Персональні дані»): ім'я та прізвище, електронну адресу, телефон і т. д.

Користувач несе відповідальність за достовірність інформації, Персональних даних, які він надає Виконавцю. У разі надання недостовірних даних, Користувач не зможе використовувати всі функції сайту і отримувати корисну інформацію, а Виконавець - не зможе зв'язатися з Користувачем. Наприклад, завжди необхідно стежити за тим, щоб користувач вказав актуальну електронну адресу, оскільки це один з основних способів зв'язку з Користувачем.

Надаючи Персональні дані, Користувач погоджується з тим, що Виконавець може збирати, використовувати і розкривати їх відповідно до положень даної Політики конфіденційності і Публічної оферти, а також вимогами законодавства України.

Якщо Користувач не згоден з цими умовами, то Користувач має право не надавати Виконавцю свої Персональні дані. У цьому випадку деякі послуги Сайту стануть для Користувача недоступні.

II. Згода на обробку Персональних даних

Відповідно до умов даної згоди на обробку персональних даних Користувач послуг заповнення і відправкою електронної форми на сайті https://darium.com.ua підтверджує, що він ознайомлений і згоден з умовами Публічної оферти і відповідно до ст. 11 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р № 2297-VI добровільно надає "Виконавцю" і його уповноваженим представникам та посадовим особам свою згоду на обробку без будь-яких обмежень персональних даних Користувача, зазначених в електронній формі і добровільно наданих Користувачем для реалізації мети обробки, в базі персональних даних «Клієнти.

Згода на обробку персональних даних надається Користувачем з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, а також відносин у сфері реклами та маркетингу, відповідно до Цивільного кодексу України, Законом України «Про рекламу», Законом України «Про захист прав споживачів», а також інших нормативно-правових актів.

Користувач надає Виконавцю та / або будь-яким третім особам право надавати йому будь-яку інформацію комерційного і / або інформаційного характеру про діяльність Виконавця та / або будь-яких третіх осіб електронною поштою, телефону і / або SMS, а також будь-якими іншими засобами зв'язку.

Користувач також підтверджує свою згоду на передачу Виконавцем його персональних даних, включених в базу персональних даних «Клієнти», розпорядникам персональних даних і будь-яким третім особам, виключно для зазначеної вище мети. Користувач не вимагає отримання повідомлення про передачу (поширення) розпорядникам та третім особам його персональних даних, включених в зазначену базу персональних даних.

Згода на обробку персональних даних надається Виконавцю безстроково.

Заповненням і відправкою електронної форми Виконавцю Користувач підтверджує, що він повідомлений (а) про включення його персональних даних до бази персональних даних «Клієнти», що належить Виконавцю, мета збору та обробки персональних даних (відповідно до зазначеної в цьому документі мети), а також про його правах, передбачених ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», згідно з яким суб'єкт персональних даних має право:

  • 1) знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

  • 2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

  • 3) на доступ до своїх персональних даних;

  • 4) отримувати не пізніше як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, обробляються чи зберігаються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

  • 5) пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

  • 6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

  • 7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи ;

  • 8) звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;

  • 9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

  • 10) вносити застереження про обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди;

  • 11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

  • 12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

  • 13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

III. Конфіденційність і безпека Персональних даних

Виконавець дуже серйозно ставиться до конфіденційності та безпеки персональних даних користувачів. Виконавець дотримується стандартних фізичних, електронних і процесуальних заходів безпеки, щоб захистити ідентифікують особу користувачів дані. Оскільки при передачі даних в Інтернеті неможливо забезпечити абсолютну безпеку, Виконавець не може гарантувати збереження ідентифікують особу Користувачів даних: існує ризик того, що зловмисники зможуть обійти нашу систему безпеки або перехопити передачу інформації Користувача в Інтернеті. Користувач зобов'язаний зберігати облікові дані в секреті і несе за це повну відповідальність. Зверніть увагу, що електронні листи й інші повідомлення, що передаються через Сайт або пошту Виконавця, не зашифровано.

IV. Внесення змін до Політики конфіденційності

Час від часу Виконавець переглядає заходи щодо забезпечення конфіденційності, в тому числі положення Політики конфіденційності.

Всі зміни та оновлення набратють чинності відразу після їх публікації на Сайті. Після внесення змін до Політики конфіденційності Виконавець повідомляє про це в розумний строк: публікує повідомлення на головній сторінці сайту і змінює дату вступу в силу, розташовану в нижній частині цієї сторінки. Виконавець рекомендує періодично переглядати цю сторінку, щоб бути в курсі останніх змін Політики конфіденційності.


© 2010-2020 Центр Кредитування "Darium" Розумні рішення Ваших фінансових питань.
СЕРВІСИ
ФІЛІАЛИ
м. Харьків, пр-кт. Московський 17
м. Кривий ріг, вул. Лермонтова 20
м. Біла Церква, вул. Олександрійський 95-В
м. Кропівницький, вул. Пашутінська 57
м. Львів, вул. Гребінки Е, 4
м. Одеса, вул. Успенськая,36
ТЕЛЕФОНИ
Безкоштовно
Згідно тарифів вашого оператора
ТЕХНІЧНА ПІДТРИМКА
E–mail :